louis paul boon & gaston Burssens

briefwisseling - elektronische editie

Ter inleiding bij deze elektronische editie van de briefwisseling tussen Louis Paul Boon en Gaston Burssens, enige woorden die het gebruik gemakkelijker zullen maken.

In de balk links van deze tekst staan nummers die corresponderen met de volgnummers van de brieven. Elk nummer is gecodeerd met een kleur. Alle gele nummers verwijzen naar brieven geschreven door Louis Paul Boon en alle rode nummers verwijzen naar brieven geschreven door Gaston Burssens. Ditzelfde systeem is doorgevoerd voor de teksten die zijn opgenomen in de appendix.

Voor een uitgebreid register klikt u hier of op de knop in de balk boven deze tekst. Hierin is de datering van elke brief opgenomen, alsmede de beginzin.

Uiteraard kunt u ook de gehele briefwisseling volgen. Klik in de balk links van deze tekst op nummer '1' en blader vervolgens door alle brieven met behulp van de pijlen onder aan elke brief.

De traditionele noten die verwijzen naar de annotaties zijn in deze elektronische editie vervangen door hyperlinks. Alle onderstreepte woorden zijn aanklikbaar en activeren een nieuw venster waarin extra informatie te vinden is.